i'm back..

Setelah genap 2bulan FK tak mengusik blog ini, finally.... Ini semua gara-gara Convofair.. FK tidak punya masa untuk diri sendiri pon, inikan pula nak mengupdate blog ini..

argh, FK hanya tahu memberi alasan.. Iye, benar. Tambahan FK hampir putus asa dalam bidang penulisan blog kerana tidak punya idea apa untuk menulis. Dan FK tahu, gaya penulisan FK yang membosankan..

Sudah2.. Cukup2 la tuh..

FK punya banyak cerita yang nak dikongsi bersama kamu. Almaklum sudah 2bulan tidak menulis, pasti banyak cerita yang menarik..

Yang pastinya, kali ini FK nak mengekspresikan kerinduan FK pada warga convofair.. Convofair lagi.. haih.. Tapi memang benar, FK rinduuuuu sangat pada mereka..


rindu pada mereka.. thanks atas sambutan birthday FK dengan tepung itu.. mujur tiada telur..


very special thanks to fnb team for all your support towards convofair.. bergambar depan lori Vico.. Official Beverage Sponsor


FK bukan sahaja rindu pada mereka.. FK rindu pada kawan-kawan baru FK juga.. Mari kita lihat gambar-gambar mereka..

Para petugas treasure hunt di Kuala Woh.. Rindu pada Zezila dan juga Kekeen..

Zahid dan Dehaq.. Rakan-rakan gospen.. Juga sangat baik hati sebab concern atas perubahan emosi FK minggu sebelum convofair dulu..

Owh, tidak lupa juga pada seorang lagi ahi kelab gospen, Bo.. Sesungguhnya mereka ini kaki gospen yang sangat baik.. Kalau nak bergospen lepas ni jangan lupa ajak aku..

Ini pula Kamal.. Selepas ini adakah akan masih kedengaran "padia" dan juga "hang jumpak" ?? Pasti FK akan merindui 2frasa itu..

dan juga Skar (lelaki ini bernama Skar..) bukankah dia sangat cute?

dan semua komiti convofair 2008.. terima kasih kerana menjadi sebahagian dari hidup FK selama 2,3 bulan ini.. Lepas ni jangan lupa kepada FK..

erm, lamanya FK mengupdate blog ini.. Internet sangat suckss.. Tapi demi kamu, FK gigihkan juga diri ini.. Terima kasih semua..

Related Posts with Thumbnails