vip hotfm big jam 2009

ni je gambar yang FK amik guna henset FK.. yang lain tunggu FK mintak kat vip lain~

kali ni FK nak story sket pasal pengalaman FK jadi vip hotfm big jam 2009 yang berlangsung di Danga Bay, Johor Bahru..

Hurm nak cerita dari awal sampai habes pon nanti berjela plak post kali ni.. so FK bagi tau yang penting-penting je la yer..

1. Rombongan vip ni diiringi oleh qistina seorang viva zoomers yang sangat cun serta mesra serta Nikit dan juga seorang bro ni yang FK lupa nama dia.. ramai la laki sibuk kacau qistina termasukla FK..

2. Kami tinggal di hotel grand paragon, jb yang sangat mewah dan best.. nak tau google.. kat hotel ni semua artis dan juga krew serta penyampai hotm stay kat sini.. so ada la ternampak faizal tahir, estrange dan juga one nation emcee kat lobi hotel tu.. owh anne ngan ikhwan gak..

3. Kalau semua pengunjung yang datang tengok konsert kat tempat terbuka, dalam hujan serta kesesakan orang ramai, kami vip ni duduk kat dalam khemah yang dikawal rapi oleh rela sambil makan-makan yang disediakan oleh hotfm..

4. kami juga dapat t-shirt hotfm big jam 2009

5. hanya fara fauzana serta seelan paul je yang datang ke khemah kami melayan para vip ni.. yang lain sombong! dan hanya fara fauzana je yang sebut para vip ni bila cakap atas pentas yang lain tak ingat pon!! saaaayyyannggg Fara!

6. azura adalah penyampai hotfm yang paling cun.. cun gilerrr!!

7. satu lagi kelebihan vip hotfm ni ialah dapat pegi backstage dan bergambar dan bermesra dengan artis.. so kat backstage tu FK dapat bergambar dengan faizal tahir, elyana, guitarist one buck shot, fabolous cats yang sangat sempoi, anne serta leya, azharina, the devine masters yang tak ada orang kenal sebab rupa tak cam artis tapi sangat baik dan mesra serta penuh dengan senyuman.. tabikla.. dapat bergambar dengan stacy sebaik sahaja dia turun pentas, dapat menegur aizat before dia perform serta bergambar bersama estrange..

8. mawi dan ekin serta bodyguard dia sangat sombong.. mawi tak nak toleh pon kat peminat yang nak bergambar dengan dia.. dia buat bodoh je.. mentang-mentang dah popular lupa diri la tuh..

9. tapi sayang FK tak sempat jumpa bunkface sebab kitorang kena masuk bergilir-gilir takleh masuk sekali semua..

10. FK tak sempat nak beli apa-apa sovenir sebab syok sangat menari-nari tengok konsert..

11. on da way nak balik tu terjumpa aizat, jinbara, the devine masters yang so cool serta humble kat R&R Ayer Keroh sebab rupanya bas artis jugak berhenti rehat kat situ..

12. walaupon FK pergi ke bigjam sorang tanpa kawan2 tapi FK dapat jumpa kawan-kawan baru yang sangat cool serta sempoii..

13. dan FK pegi sana tak bawak kamera hanya berbekalkan kamera henset, so FK tumpang je kamera budak-budak ni.. nanti korang email la ek gambar tu ye..

14. walaupon pegi satu hari je tapi tengok bape banyak artis yang FK jumpa dalam sehari.. seronok sangat..

15. Terima Kasih Hotfm.. tahun depan jemput kitorang lagi.. takyah recruit orang baru..

perlu kamu by nashrin & misha

video

personality test

Semalam FK ada buat quiz pasal personality test ni kat internet. So, FK nak share la result dia yang FK boleh kata lebih kurang 90% betul. Bacala..

Your view on yourself:
Other people find you very interesting, but you are really hiding your true self. Your friends love you because you are a good listener. They'll probably still love you if you learn to be yourself with them.

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You like serious, smart and determined people. You don't judge a book by its cover, so good-looking people aren't necessarily your style. This makes you an attractive person in many people's eyes.

Your readiness to commit to a relationship:
You prefer to get to know a person very well before deciding whether you will commit to the relationship.

The seriousness of your love:
Your have very sensible tactics when approaching the opposite sex. In many ways people find your straightforwardness attractive, so you will find yourself with plenty of dates.

Your views on education:
You may not like to study but you have many practical ideas. You listen to your own instincts and tend to follow your heart, so you will probably end up with an unusual job.

The right job for you:
You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.

How do you view success:
Success in your career is not the most important thing in life. You are content with what you have and think that being with someone you love is more than spending all of your precious time just working.

What are you most afraid of:
You are afraid of having no one to rely on in times of trouble. You don't ever want to be unable to take care of yourself. Independence is important to you.

Who is your true self:
You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.

Love:
Love at first sight is your style. You are not fussy about who you fall for, and often there seems to be no rational reason for you deciding to love someone, it just happens and you'll follow your heart. When you do fall for someone, you fall completely. Your love is somewhat child-like, or what people like to call "puppy love". While following your heart is important, you should also remember to use your head occasionally.

Kind and Gentle:
Your kindness is your charm - you are also gentle and sweet. Everybody likes to be around people with your personality. Like a psychologist, people like to talk to you to discuss their problems because you are proper and discrete, as well as confident. You look mature and people respect you. People with this kind of character are few and far between.

Related Posts with Thumbnails