Blog Aku

Hello semua. Hari ni merupakan permulaan baru dalam hidup FK. Dek kemunculan blog dari kawan-kawan FK membuatkan FK ingin menulis blog. Tetapi FK pon tak tahu nak tulis apa dalam blog FK ni. Ada orang menulis tentang minat mereka, ada pula yang menulis tentang peristiwa di sekeliling mereka. Tapi bagi FK, apa saja yang menarik tidak salah kalau FK nak berkongsi dengan semua. Ada juga FK terfikir nak menulis mengenai orang-orang di sekeliling FK, watak penting mahu pon watak pengacau dalam hidup FK. Kadang tu terfikir pula nak menberi komen mengenai filem-filem terbaru mahu pon cerita-cerita menarik yang disiarkan di tv. So, kita tengok je la nanti bagaimana FK nak mencorakkan blog FK ni. Nak tengok juga FK ni ada bakat ke sebagai seorang penulis. OKla.. Kita tunggu je la nanti ye. Semoga bertemu lagi. Bye.

5 comments:

http://langkahsepi.wordpress.com 13 Februari 2008 7:41 PTG  

haha.. gut job. jgan jadi hangat-hangat taik ayam jerk yerk..

kucai 13 Februari 2008 8:49 PTG  

gituuu...dh buat blog skrg ni...huhu

Tanpa Nama 14 Februari 2008 3:05 PTG  

x sbar nk tgu FK cite psal watak2 pngacau dlm hidup die spt watak K.... & K.B FK yg laen~

kuala pilahi 14 Februari 2008 7:36 PTG  

watak2 pengacau? x sbr nih..

Firdaus Kamaruzaman 14 Februari 2008 9:33 PTG  

Kepada peminat blog FK.. Tunggu je la post pasal watak pengacau dan kb FK tu.. FK tengan kumpul bahan buki yang dia mmg pengacau dalam hidup FK.. haha.. kang tak cukuo bukti kang tak best plak..

Related Posts with Thumbnails