Kucai dalam kenangan.. (1987~kini)

Kembali dalam sesi perkenalan watak-watak dalam hidup FK. Kali ni tiba giliran rumate FK sendiri untuk diperkenalkan kepada dunia.. Hehe.. Nama dia Ahmad Kushairy atau lebih glamour dengan gelaran Datin Sherry.. Haha tak la FK gurau je.. Lebih glamor dengan panggilan Kucai atau Erry oleh keluarganya..


Kucai ni seorang yang suka berjambu.. hehe.. Tak kisah la, yang penting dia ni seorang roomate yang understanding, baik hati dan rajin mengemas bilik.. Yang buat FK sayang sangat kat dia ni ialah sebab dia penaj jaga FK masa FK kena demam teruk + gastrik, dialah yang jaga FK, yang bagi FK makan ubat dan memanggil KA untuk bawa FK ke klinik.. Baikkan dia.. Yang bestnya time FK temuntah-muntah macam orang nak mati tu dia siap pasang lagu nasyid lagi. Tujuannya ialah untuk bagi FK tenang sket tetapi bukan untuk bersedia menghadapi kematian FK..


"Ala FK takyah la puji aku lebih-lebih. Naik plak saham aku nanti.."-Kucai-



Kucai (duduk paling kanan) bersama skuad hoki UTP.



Go Kucai Go..Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh



Kucai sedang berehat sambil makan tengahari bersama rakan-rakan hokinya.. Tengok tu dia berpeluh-peluh.. Turunla 2kg..


Tetapi FK ngan Kucai tidak dapat lagi roomate sama sem depan sebab Kucai dah nak pegi intern.. Tapi FK harap Kucai dapat intern kat Blok B je sebab nanti senang nak jumpa.. Hehe.. Taklah, FK doakan Kucai dapat intern kat company yang best-best sebab dia gigih hantar resume tiap-tiap hari.. Huhu..

Anyway, for you guys kat luar sana yang nak mencari bakal suami yang rajin kemas rumah dan menolong di dapur, Kucai adalah calon yang paling sesuai. Anda hanya perlu add gtalk dia.. kucheye@gmail.com dan mulakan langkah anda untu megorat dia.. Maklumlah dia ni pemalu sket.. hehe..



3 comments:

|sMa| 24 Februari 2008 4:41 PTG  

hurm.. kucai mmg suka berjambu.. *tetiba*

anyway.. pelik laa saya.. kita kan bnyk jek gmbr berkumpulan dgn kucai.. waktu burfday dia... waktu kita g kua ipoh sumer...


TAPI KENAPA GMBR KUCAI WAKTU HOKI JUGAK YG KAU LETAKKK???

wan zul (bukan nama sebenar) 24 Februari 2008 7:47 PTG  

nape tajuk tue "kucai dalam kenangan"?? aku rase kucai 'sihat' walafiat je..haha

Firdaus Kamaruzaman 24 Februari 2008 8:05 PTG  

huhu.. ala ismal.. buat tanya2 plak.. aku pasti kau tahu jawapannyer..

Related Posts with Thumbnails