sungguh babi budak itu


FK sangat geram dengan seorang budak ini. Biasala FK ni memang banyak cakap kan. So masa memula nak start lecture probstat tadi ni FK berbual-bual la dengan Syah yang duduk di sebelah FK.

Pastu ada budak perempuan yang duduk depan FK ni cakap,
"Bising betul budak belakang ni.."
dengan muka bajet best dan sombong dia tu. Kalau cantik boleh la kau nak belagak bagus dangan FK.

FK kan mana boleh kalah. Lalu FK pon cakapla kat Syah, "babi betul la budak depan ni.." sambil menguatkan lagi suara semasa berbual-bual dengan Syah. Eiy, tak puas hatinya FK.

Pastu masa tengah belajar tu sempat lagi dia palingkan muka babi dia tu yang bajet garang tu kat FK. Pleasela nak usha FK pula.

Actually FK dah lama dah perhatikan perangai sombong dan babi budak perempuan ni. Kalau baru tadi dia buat belagak ngan FK takpela. Ni selama ni dia duk buat muka belagak babi dan sombong dia tu plus bajet cantik tu kat semua orang yang tak berapa pandai cam FK ni. Kat bebudak pandai elokla pulak perangai babi dia tu dia simpan elok-elok.

Haih, macam-macam ragam manusia. FK tahu la yang FK memang bising tadi, tapi kalau nak tegur pon dengan cara yang elokla.

2 comments:

doraemon 14 April 2008 8:44 PTG  

sungguh cantik bahasa yg fk gunakan..

biskott 14 April 2008 9:51 PTG  

haha

Related Posts with Thumbnails