Pangkor Trip!!

Sabtu lepas, FNB dept Convofair telah mengadakan famili day di Pulau Pangkor. So, FK nak tunjukla kat anda semua gambar-gambar semasa kami di sana..

Berkumpul di parking V2 pada pkl 7.30am tapi terlajak.. sambil tunggu snap2 kejap..


Tiba di Lumut. Lepas parking snap2 lagi. Sampai terlupa nak beli kupon parking.. Melayang RM10 kena saman..


Free style di Jeti Lumut..


Dalam feri ke Pangkor. Amad sebelum mabuk laut.. Nampak je perasan macho, tapi mabuk laut rupanya..


Setibanya di Jeti Pangkor.. Snap2 lagi..


Trade mark Pangkor, Teksi Van Pink.. Nampak je pink, tapi rasa cam roller coaster.. Laju giler..


Sampai2 je, terus snorkelling.. tengah diberi instruction la tu..


First trip dihantar naik bot ke tempat snorkelling, yang lain sibuk bergambar..


Dah penat snorkelling, snap2 lagik..


Baekkkk Punayaaa.. Agagagaga..


Family Picture + SV


Berkayak ditengah2 laut.. tak takut pon..sempat lagi snap2..


Seremban - PD relationship.. ada apa2 ke.. Picture speaks louder than words.. Ngehngeh..


Monyet2 FNB..


Sambil nak tunggu banana boat tu, snap2 lagi.. Kali ni kat atas pokok pulak..


Bestnya naik banana boat.. See all the excited faces..


Hero Remaja 2008..


Erm, bestnya famili day FNB ni.. Seronok giler.. Hopefully the bonding akan kekal sampai bila-bila.. The best department ever... Agagagaga..

1 comments:

-asy- 8 September 2008 12:45 PTG  

hye FK..
lame x msk dis blog..hehe
wow..jeles ar pat..tgk pic2 ko kt pangkor tu..
haha..ble nk bw ak g sane gk nih?
(kena tunggu ko abes intern la plak..haha)

Related Posts with Thumbnails