Shayne Ward

Bilala FK nak update blog ni.. Lama I tunggu..


Huhu.. Lama rasanya FK tak update blog ni.. Ramai juga yang menanya samada FK dah update blog ke belum.. Maaflah FK sibuk sejak akhir-akhir ni dan maybe akan sibuk juga minggu depan sebab ada dua test..Erm, begini la kehidupan student yang kena gantung scolarnya..Huhu..Tahniahla Mino.. i memang peminat blog u pon..

Anyway FK nak ucapkan tahniah kepada mama blog aka mino sebab blog dia berjaya mendapat top 100 blog wordpress dan terima kasih juga kepada ismal sebab menyiarkan temuramah bersama FK didalam blognya.. Untuk maklumat lanjut anda boleh je klik halaman blog mereka disebelah kanan blog FK ni..

Bagus tulisan u Ismal.. i suka..


FK ni jarang juga la dengar lagu-lagu inggeris tapi antara artis antarabangsa yang FK minat ialah Shayne Ward. Lagu dia yang paling FK minat ialah If That's Ok With You yang vedio klipnya memang best sebab koreografi dia gempak.. Lagu-lagu lain yang kira FK enjoy gak dengar dari Shayne Ward ialah No Promises, Back At One, dan juga Stand By Me.. Jadi, kalau anda yang tak biasa mendengar dendangan dari Shayne Ward bolehla mula mencari lagu-lagu dia.. Huhu..Shayne Thomas Ward.. Juara The X-Factor 2005Mengikut research yang FK buat di internet, Shayne Ward ni adalah kelahiran realiti tv juga iaitu The X-Factor dan setakat ni dah keluar dengan dua album yang bertajuk Shayne Ward dan Breathless.. Huhu.. Nama sebenar dia ialah Shayne Thomas Ward dan lahir pada 16 october 1984 di Clayton, Manchester.. Parents dia ni kedua-duanya Irish. Huhu..
Di sini FK sertakan sekali vedio klip terhangat dari Shayne Ward. So, masa anda semua baca blog FK ni tidaklah bosan mendengar dendangan dari Shayne Ward.. Enjoys..

Related Posts with Thumbnails