kau membiusku dengan tag~

Hurm, FK di tag lagi.. dari Hafiz Kamid

1. Orang luar sana tak kenal kamu.Perjelaskan siapa kamu.

Seorang lelaki yang comel, pemalas dan bitch.

2. Sikap kamu yang 'mantap'

pemalu... erk..

3. Sikap kamu yang sangat jelek

bermulut leser..

4. Apa gajet yang sentiasa kamu bawak?

telefon bimbit..

5. Dah berapa HP kamu pakai selama neh?

6.. 3 daripadanya hilang.. careless kan..

6. Siapa bestfriend kamu?

tentulah Hilary, Ku Chairy, Mael dan Mini Moni..

7. Siapa yang kamu sayang selain family kamu?

takde siapa.. sebab takde yang sayang FK..

8. Lagik 10 tahun kamu jadi apa?

nak jadi dj di hotfm..

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamu suka?

tak penah ambil berat pon pasal kata-kata hikmah..

10. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:

takde sesapa yang sehot FK..

5 comments:

|sMa| 15 April 2009 5:22 PTG  

cant wait 4 u to come back to utp

weyh.. aku n kucai syg jek ko.. haha

kucheye 16 April 2009 1:20 PG  

tau xpe....motip xde org syg ko...kitorg syg kot...hehe...cpt balik utp!!!

Firdaus Kamaruzaman 16 April 2009 9:57 PG  

tak sabar nak pegi karok bila balik nanti...

dah gian dah ni..

cowok PD 19 April 2009 6:08 PTG  

ati2 wei..kehadiran pat akan mengganggu study week korg nnti..haha

kucai 25 April 2009 12:46 PG  

ok jek...hahaha

Related Posts with Thumbnails