Selamat Hari Lahir Buat Si Hitam dan Lampi

Happy Birthday buat si hitam dan lampi. Actually, FK tak ingat pon hari ini hari si hitam dan lampi sebab si hitam dan lampi tiada facebook. Selama ni pon notification di facebook yang remind FK birthday kawan kawan FK. So, sebab si hitam dan lampi tiada facebook, lambat dapat FK wish.

Di kesempatan ini FK nak mengucapkan kepada si hitam dan lampi selamat hari lahir yang ke 22 semoga panjang umur dan murah rezeki serta jangan lampi lampi lagi supaya tidak ditipu oleh orang lain.

Dan juga selamat berbahagia bersama kekasih hati si hitam dan lampi, jipan yang gigih nak buat surprise party untuk si hitam dan lampi. Semoga jodoh si hitam dan lampi kali ini berkekalan dan tidak ditipu lagi oleh gadis si hitam dan lampi sebelum ini.

Oh ya! sebelum terlupa pesanan untuk si hitam dan lampi supaya tidak menipu lagi emak si hitam dan lampi seperti yang si hitam dan lampi buat hari itu walaupon si hitam dan lampi tidak mahu emak si hitam dan lampi risau. Buat pengetahuan semua, hari tu si hitam dan lampi ada datang ke utp tetapi tidak mahu memberitahu dan menjenguk emak si hitam dan lampi sebab tidak mahu emak si hitam dan lampi risau.

ok2. panjang pula ucapan FK buat si hitam dan lampi ni. akhir kata..

SELAMAT HARI LAHIR YANG KE22, REZA!



psst: maaf buat reza jika FK terlebih lebih mengutuk dia.. alamak terlebih suda~

4 comments:

elal 17 Jun 2009 11:36 PTG  

wah2..besday reza siap publish kt blog..

besday mino ngn kucai bln 5 ari tu xde pon post psl tu,apetah lg ayat sebaris utk wish mereka..

utk aku apetah lagi~
hahahahha..

Firdaus Kamaruzaman 18 Jun 2009 7:35 PG  

biasalah tengah musim mood baik nak update blog..

kucheye 18 Jun 2009 3:47 PTG  

dats y hilal..biase la sejak kejadian reza tido bilik pat aritu ala2 trus berputik cinta balik katanye...muahahahha~

cowok PD 18 Jun 2009 9:14 PTG  

bongok la pat, x de gambar yg lg truk ke?? semakin teserlah dahi reza yg luas itu hahaha

Related Posts with Thumbnails