this is my territory


hurm, semakin ramai manusia kat utp ni. makin lama makin ramai. hati pun makin panas. rasa macam orang datang rumah pastu suka suka nak geledah bilik.

sejak nak cari parking pon susah FK datang, kemudian beransur ansur kurang kereta. sampai nak parking depan bilik pon boleh, catwalk bogel dalam rumah senang, nyanyi kuat kuat sampai satu block dengar pon takpe

dan sekarang, kereta beransur ansur banyak. rumah pon dah ada orang. toilet kena share. parking dah tak dapat dah depan bilik. lama lama nanti susah nak cari parking.

haih. rasa macam kawasan Fk diceroboh. hak FK dicabuli.

benci.

psst: ni la akibatnya bila dah lama sangat duduk sorang sorang

2 comments:

kerabatASTANA 17 Julai 2009 2:53 PG  

nape toilet kene kongsi?ko duduk dkt aptmen yg lame yg toilet kt luar tue ke,pat??

Firdaus Kamaruzaman 17 Julai 2009 10:17 PG  

actually begini kerabatASTANA, aku duduk kat apartment baru yang lima tingkat tu. satu tingkat ada 4 rumah. 1 rumah ada 6 bilik dan 1 bilik air besar. ok?

Related Posts with Thumbnails