Survivor Spoiler

*post ini mengandungi spoiler. Jadi pada sesiapa yang tak suka spoiler jangan baca. Harap maklum.

Aku memang suka spoiler. Semua rancangan realiti tv yang aku tgk, bila dia dah on air je aku terus tengok kat wikipedia apa yang berlaku dalam episode tu. Entah, aku rasa tak sabar sabar nak tahu episode tu walaupon bukan dengan menonton.

Sama macam tadi, aku sanggup berjaga sampai sekarang dan pukul 4 pagi tak tido tido lagi sebab baru habis baca spoiler di internet pasal survivor season baru ni.

dan bagi sesiapa yang dah tgk survivor sampai episode 2, mesti anda dah tahu kan yang Sugar dan juga Stephanie dah keluar.

dari apa yang aku baca tadi, Cirie yang aku minat tu bakal keluar dalam episode awal. maybe ke-4 terkeluar. dan juga james yang bajet best yang aku tak suka tu is removed from the game sebab injury. Again. Sama macam kat Micronesia. Padan muka.

Sekali lagi Parvati bermain game ini dengan sangat cemerlang sampai masuk final bersama Sandra kalau final tu final 2. bersama Russel kalau final tu final three tapi Russel comfirm no3. note that both Parvati and Sandra dah menang ye dulu.

And Amanda, Courtney, Candice, Danielle and Rupert akan menjadi jury.

So sekarang aku sokong Parvati lah. Lagi pon aku memang suka game dia sejak Micronesia lagi.

Jasi sekarang mari kita saksikan betul ke spoiler yang dah merebak di internet ni. haha. Kesian korang. Dan tak ada debaran nak tengok season ni sampai final.





Its ok. Surprise boleh buat orang sakit jantung apa.

1 comments:

Jazlin Ernida 22 Februari 2010 8:00 PTG  

wah baru tau survivor ada season baru! omg there's rupert, my fav! nak tengok nak tengok

Related Posts with Thumbnails