Carta Carutan Terhebat

Let say, anda tengah marah dan geram dengan seorang perempuan yang sangat kurang ajar, apakah carutan yang akan keluar dari mulut atau fikiran anda?

Sila abaikan fikiran fikiran seperti tak baiknya nak hina orang macam tu, atau bagila dia peluang sekali lagi, atau tak gentleman langsung nak maki pompuan. Just bayangkan perempuan ni sangat kurang ajar. Susah susah bayangkan dia goda laki korang.

Jadi apakah carutan dan makian terhebat dalam abad ini?

Sundal punya pompuan, kau ingat kau cantik sangat?

ataupon

Hey bitch, asal perangai kau macam babi sangat ha?

ataupon

Diala kan yang menjaja p**i kat mapley ameth aritu kan. Tak sangka, mapley pon dia layan.Desperate la tuh.

ataupon

Loser gila budak ni, drive pon tak lepas.

ataupon

Tengok tengok, t***k dia unevenla..

ataupon

Sayangnyalah belajar je universiti tapi perangai tahap pelacur.

So, mana satu carutan yang anda suka? Renung renungkan dan selamat beramal. Lepas ni kita buat Carta Carutan Terhebat Untuk Lelaki pulak eh. Jangan bimbang, aku adil.

No offence ya! Sekadar suka suka.

5 comments:

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli 5 Mac 2010 12:06 PTG  

iye2 je pat ko buat mende ni suke2~ sure ade pompuan da buat ko hangen satu badan kan? tros kne symptom PMS~ huhuhuh~

Firdaus Kamaruzaman 5 Mac 2010 12:22 PTG  

memang pon. dia kurang ajar dengan wanzul.

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli 5 Mac 2010 12:24 PTG  

mmg ade pon pompuan xberotak camtuh~ org camni, kalo nk counter, bkan ngan care kekerasan~ kasik ayat pedas menusuk jiwe je tros~ hengat die pandai sgt la tuh~ uhuhu~

Mr k.A 5 Mac 2010 12:39 PTG  

sgt biadap WKY tue..PANASSSSSS!!!!

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli 5 Mac 2010 12:39 PTG  

psl kete ke? hahha~ kasik calar je itu kreta~ huhuhuh~

Related Posts with Thumbnails