FNB Convofair 2008

Atas permintaan seorang teman yang telah menghantar testi kepada FK, FK tunaikanla permintaan dia untuk mengenali ahli department FNB Convofair 2008.
Yang ni mestila FK. Yang paling macho antara semua. Tak percaya? The pictures worth a thousand words. Haha..



Hai, ayu tak saya. Nama saya Hanis. (FK: ada apa kat atas tu Hanis?)

Yang ni nama dia Amad. Yang lain.. no comment..


Hai, nama saya Rain..
Tapi nama betul saya Azreen. Yang bestnya pasal saya ni, saya ada kereta Kia berbonet panjang dan juga skrin laptop yang boleh dipusing 360 degree..




Hai, nama saya pula Amir. Ada orang kata Kak Ren nampak lagi muda dari saya. Ye ke yang dia awet muda. Ke saya yang nampak lagi tua dari Kak Ren. Maybe saya lebih matang kot..



Hai, nama saya Bopiq. Saya tengah garu kepala ni sebab tak tahan dengan telatah rakan-rakan saya tu. Terutamanya Amad yang banyak cakap tu. Kalau dah cakap tu tak reti nak berenti sampai suara serak jadinya.


Hai, saya Bahariah. Saya ni kiranya yang paling muda la antara mereka ni. Jadi panggil saya Adik Bahariah..
Ekceli, dalam department FK ni ada sorang lagi ahli. Nama dia Sadiq. Tapi ingat bukan Sadiq Segaraga penjual barang-barang terkenal dalam cerita 3abdul, tetapi nama dia Syed Sadiq. Anyway, nak buat camne. Dah FK tak ada gambar dia. Jadi, tulisan je la sebagai peganti bicara.
Okla tu ye. Dah kenalkan mereka ni semua. Kalau ada yag nak berkenalan tu, bagi tau je dekat FK. FK sedia membantu.
psst: FK masih single dan available..

1 comments:

NUR HAFIZAH 2 Julai 2008 9:25 PG  

Best blog ni...(i mean keseluruhan blog)...tak ada hipo2...after usya keseluruhan blog rasa mcm nak create satu blog sendirik pulak... mesti best ada blog sendirik ;) anyway...all the best for Convofair 2008...korang buli skett semua bakal2 sponsor korang tu... jgn kasi chance diorg pekena FNB... chaiyok FK + Anis -> and semua anak buah FNB Convofair 2008

Related Posts with Thumbnails