bosan sampai nak nanges...

Betul.

FK sangat bosan dari jumaat malam semalam sampaila hari ni..

sangat bosan..

tak tau nak wat apa..

dah plan nak bukak puasa kat luar, tapi last2 minute tak jadi..

ni sume sebab reza jadi master planner, time ajak macam beribu je yang nak ikut, tapi bila betul2 2,3 orang je..

last2 cancel.. sentap.

tadi malam. sangat bosan. teringin pegi jalan2 ipoh. shopping2. tapi takde sape nak ajak. sume tak available

pastu mula teringat kat kucai. my besterest friend.. kalau dengan dia tak yah plan2. tak yah buat appoinment berminggu2. tak yah pujuk beria. bila terfikir ajak je terus on. anytime.

1 comments:

kucai 23 September 2008 8:41 PTG  

ai pat rindu kat aku ke?hehe...tu la org suh dtg KL xnak kan..hahaha

Related Posts with Thumbnails