debaran menanti saat untuk menjadi seorang intern~


sekarang pukl 12.57am, 27 november 2008. maknanya lebih kurang lagi 4 hari lagi FK akan bergelar seorang intern.

hurm.. tapi FK still tak buat apa2 preparation untuk intern. Just tau akan tinggal kat rumah sedara kat cheras tapi tak tahu dengan lebih spesifik nama tempatnya. tengokla ahad ni baru nak pegi dan nak usha tempat keje FK tu.

owh ye.. dan FK still tak beli baju kerja lagi.. takde duitla.. yang ada pon duit scolar yang baru masuk tu. mak ngan ayah buat tak tau je, segan pulak nak bagi tau.. maybe diorang pon takde duit tapi kan baru dapat gaji.. hurm.. esok nak selongkar almari nak cari baju kemeja yang ada walaupon rasanya ada satu, dua je..

sesungguhnya FK sangat nervous memikirkan saat nak intern ni sebab semuanya baru.. FK kena jalani hidup yang baru.. and I hate to start a new life.. dan kena bangun awal setiap hari dan tak boleh ponteng keje.. nasib baik FK masuk keje pukul 9am.. so takyah la bgn awal sangat..

okla.. nak tido dulu.. dan tak sabar nak nantikan apa yang hari esok ada untuk ditawarkan kepada FK.. hurm, walaupon setiap hari duk melangok je tengok af kat astro yang ntah kali ke berapa ntah ulangnya..


Related Posts with Thumbnails