selamat pagi cinta, los dan faun serta pisau cukur~



FK teringin sangat tengok ketiga-tiga movie ni sebab..
  1. teringin sangat tengok fazura dalam selamat pagi cinta.. dah lama dia tak belakon dalam movie lepas gol dan gincu serta kayangan.. plus dia ni macam perempuan melayu terakhir kan.. sangat lawa.
  2. dalam movie los dan faun yang akan ditayangkan pada 4disember ni, FK tak sabar-sabar nak tengok ida nerina memegang watak sebagai serina mesterina seorang dumb blond yang sangat kelakar.. plus sememangnya filem aflin shauki memang kelakar kan..
  3. dan dalam filem pisau cukur yang maybe akan ditayangkan next year.. arahan bernard chauly (camni kot ejaannya) pengarah gol dan gincu dulu.. dan yang paling best, nas-t berlakon walaupon dia memegang watak pembantu sahaja.. tak sabar-sabar nak tengok movie ni.. dan fazura juga berlakon dalam filem ni.. bestnye..

1 comments:

|sMa| 28 November 2008 12:18 PTG  

tetap Nas-t!

fazura sangat cantik!!

Related Posts with Thumbnails