madagascar


dalam-dalam exam fever ni, FK sempat jugak menonton Madagascar 2.. Tapi bukan kat panggung, tapi kat bilik je.

Tengah2 syok menonton cerita ni, tetiba FK dapat melihat persamaan antara geng kain pelikat dengan geng2 madagascar ni.

Dari segi fizikal ye persamaan ni,

Gloria si badak tu tentulah paling cocok dengan Mino.

Melman si zirafah tu paling sesuai untuk Hilal.

Marty si kuda belang tu punya punggung yang montok macam Ismal.

dan tentulah FK jadi Alex The Lion The King of New York.

Tapi takde watak untuk kucai plak sebab geng madagascar tu 4orang je. Owh ye, kalau dia nak jadi Moto-Moto si Badak yang cuba tackle Gloria boleh gak.

apa pon bagi sesiapa yang belom tengok cite ni, cepat2 pegi tengok. besssttt!!!

psst: FK sedih bila pikir lagi seminggu nak berpisah dengan kawan2..

4 comments:

elal 17 November 2008 10:39 PG  

haha...luv this entry!

pehal plak ko jd alex? tp aku setuju gile marty tu ismal, gloria tu mino, modo modo tu kucai,hahaha...

p/s : sedih gak x jmpa korang 8 bulan nnt, lg sedih sbb aku xdpt tmpt intern lg,haha..

|sMa| 17 November 2008 3:00 PTG  

omg

perlulaa nak annouce pada dunia maya yang aku punya bontot yang montok?!!

siot jek.

p/s: rajin-rajinlah balik UTP eyh. KL-Perak bukan jauh pun.

k.a 18 November 2008 10:56 PG  

haha x de makne nye pat

sedih gk nk berpisah dgn kwn2..

huhu -_-

kucai 21 November 2008 4:44 PTG  

yessssssssssss....KL-Perak bukan jauh pon..hahaha....sedih aritu kat MCD last kite mkn 5 org...

Related Posts with Thumbnails