tribute to kak aty~


*siapa kak aty? like who care.. sesapa ntah..

i care..

dia SV FK masa intern ni..

tapi ini semua bakal berakhir..

sebab dia akan berhenti kerja di CT Mind sebab nak meneruskan cita-citanya sebagai seorang lecturer..


*ha..bagusla tuh.. SV tak ada.. boleh relex..

kepala hotak kau.. FK banyak bergantung kat dia..
dia baik.. kalau nak tanya better tanya dia..

selalunya kalau bos FK bagi kerja, dia just suruh pastu pandai-pandaila FK nak buat..
tapi dengan kak aty, kalau suruh tu siap terangkan complete.. sebab tu kalau bos FK bg keje kalau tak paham FK tanya kak aty je..


*macam tu la hidup.. bertemu dan berpisah tu satu adat..

hurm, macam mana la FK nak hadapi hidup kat CT Mind masa dia tak ada nanti.. kalau dia cuti sehari pon FK dah rasa sengsara, ni kan pulak dia tak ada selamanya..

dan mesti kitorang rindu kuih-muih mak kak aty yang kak aty bawak tiap-tiap hari..


*alah, baru kenal sebulan lebih dah nak over!

walaupon baru kenal sebulan lebih, kitorang dah jadi macam satu famili, kitorang borak2 tiap2 hari, lunch sama2, tazkirah, baca quran, gelak2.. kena marah sama2..

actually masa kak aty bagi tau kitorang yang bulan ni last dia kat sini, semua muka terperanjat.. tak sangka.. rasa tak best.. FK pasti ni jadi satu tamparan hebat buat Cik Nasib, bos kitorang sebab kak aty boleh dikatakan tulang belakang kat sini..

personally, FK rasa kalau orang lain yang berhenti FK tak akan rasa sedih sangat macam ni..


*so, tak nak buat ucapan ke?

buat kak aty, walaupon FK tahu kak aty tak baca blog ni, namun FK galakkan kak aty untuk teruskan cita-cita kak aty sebab kak aty dah ada peluang yang lebih cerah daripada kat CT Mind.. dan jangan lupakan kitorang, rajin2 datang walaupon FK ni intern saje, and i wish u all the best~


sob..sob..

3 comments:

hafizKAMID 14 Januari 2009 12:18 PTG  

pasni leh la ko ganti tempat die

asyraf elmiza ahmad 15 Januari 2009 5:12 PTG  

huhu. sayu hati bace.
hehe
pat tabahkan hatimu.haha

elal 18 Januari 2009 9:48 PG  

ala,xdpt dh ko mkn kueh secara free tiap2 pagi,haha...pasni ko naek pngkat jd assntnt manager la

Related Posts with Thumbnails