kahwin muda??


FK nak share tips berguna dari seorang kawan FK. Dia muda lagi, baru 24 tahun tapi sudah berkahwin...

so FK cakapla kat dia.. mudanya kau kahwin..

and then dia reply..

...better kahwin muda kalau ada kesempatan. sebab ada member aku target kahwin umur 30.. tapi sampai umur 36 pon tak kahwin2 gak..

FK pikir, betul gak..

so kalau ada kesempatan nak kahwin tu, just go on sebab maybe susah nak dapat kesempatan nak melangsungkan perkahwinan walaupon dah ada calonnya..

fikir-fikirkan dan selamat beramal!!

6 comments:

my name is KARL 18 Mac 2009 11:17 PG  

haha..

kawinla

my frens lg kawen umur 20 k..

dua org my coursemates..

Firdaus Kamaruzaman 18 Mac 2009 12:33 PTG  

FK pon penah terfikir nak kahwin muda.. ikut jejak langkah ayah FK.. 24tahun..

tapi takde calon lagi...

sape nak??

Tanpa Nama 19 Mac 2009 1:08 PTG  

oitt xde calon ke??xkn intern 8 bln xjumpe2 lg...:P
-peroz-

Firdaus Kamaruzaman 19 Mac 2009 3:21 PTG  

cik peroz oii.. aku tak jumpa lagi gadis idaman.. nak buat camne..

cowok PD 19 Mac 2009 11:34 PTG  

ade je org nk kt ko pat..tp ko jual mahal............

Firdaus Kamaruzaman 20 Mac 2009 9:18 PG  

wei cowok pd!! sape la yang nak kat aku tu??

lain la kau ada.. M

Related Posts with Thumbnails