Dan Sebenarnya - Yuna

Sejak kemunculan FK di UTP serta wujudnya post ini di blog Ismal, banyak soalan-soalan yang ditujukan kepada FK dan banyak juga penipuan yang FK dah buat.

So, to make thing clear dan tak nak lagi ada yang bertanya, FK nak explain apa yang terjadi kat sini..

Sepatutnya, FK intern di CT Mind Sdn Bhd selama 32 minggu (1 Dec 08 - 10 July 09) tapi since company ni mengalami masalah yang melibatkan management dan turut memberi effect kepada kami, tempoh internship kami dipendekkan kepada 23 minggu sahaja (1 Dec 08 - 5 May 09) setelah dipersetujui oleh SV di CT Mind, SV UTP which is Dr.Naufal dan juga SIIU..

Since period internship FK tak cukup lagi 9 minggu, FK terpaksa balik ke UTP dan membuat research project under Dr. Naufal starting 11 May lalu. So kalau korang nampak FK kat UTP ni jangan la heran..

Tapi yang tak bestnya, kalau buat project under Naufal ni comfirm la yang mencabar giler kan.. so ada sedikit preasure di situ.. dan bertambah presure bila memikirkan yang FK akan mati kebosanan bila dah takde orang kat UTP bila sume dah habes exam nanti..

So sekarang ni, bila malam je FK dah start homesick.. macam macam yang FK fikirkan.. still missing KL.. kawan2 kat office FK dulu.. still miss u guys.. dan juga rindukan family FK sebab kalau kat KL dulu seminggu atau 2minggu sekali FK balik rumah.. tapi sekarang.. hurm..

Dan sekarang FK sedikit dipressi.. wish me luck..

2 comments:

cowok PD 13 Mei 2009 10:42 PTG  

sabar pat, kami warga EE akan sentiasa supot ko!

InTan 14 Mei 2009 10:01 PTG  

Yerp2x..Ak sokoNg!!Dun GivE uP!

Related Posts with Thumbnails