review konsert af7 week7

*post ini ditulis pada 12.17am, 26/4

kali ni malas nak tulis panjang2 nak hurai satu2.. cukup sekadar FK tulis benda yang FK suka sahaja..

1- ranking afundi sebelum konsert.. isma, yazid, hafiz, aril, akim, claudia, aishah

2- tgk ranking, hati FK dah berdebar2.. takut peserta feveret FK, akim tersingkir sebab sepanjang minggu FK tgk ranking dia bottom 3..

3- resolusi kepada point no.2, FK afundi akim sebanyak 23 undian.. pecah rekod undian FK sepanjang hidup

4- sambungan point no.3, rekod undian FK.. lisda & fauzi (sehati berdansa 2 - 3 undian), nashrin (mystarz lg 2 - 3 undian), sepah (raja lawak 3 - 1 undian)

5- ranking pelajar bedasarkan mutu persembahan pada mata FK..

5.1- akim (rock giler.. kalah aril, mmg all out.. tambah2 lagu bankface, sape tak suka..)
5.2- aril (selalu FK tak suka performance dia sebab poyo.. tapi kali ni kurang poyo dan best!!)
5.3- hafiz (good as always walaupon stress all the week dan juga ada kantoi2 sket.. he deserve best student for this week)
5.4- yazid (gaya cacat yang best, kalau low note serta sebutan dia better, lagi best)
5.5- aishah (biasa2 je.. namun masih ok)
5.6- claudia (biasa gak)
5.7- isma (boring.. boring.. boring..)

6-suka sangat kejutan ada fazura tu.. lawa sangat dia.. kan FK memang minat gila kat dia..

7- FK dah paham kenapa yazid undian dia banyak.. walaupon FK tak minat dia tapi makcik2, pakcik2 komfirm afundia dia sebab personaliti dia.. mak ngan ayah FK cam suka je dia kat diari..

8- famili isma still banyak duit nak afundi dia jadi top ranking sejak week 1.. sebab mana ada orang nak undia dia.. tak best dan boring.. sebab kalau undi dia dah jauh beza ngan orang lain, comfirm dia dah jadi fenomena.. ni tak..

9- kejutan apabila aril yang kuar.. @15 kata dia anak emas cikgu..padanla cikgu siti hajar beria menagis..

10- so fan hafiz vs. fan aril, fan hafiz menang..

11- next to go hopefully, ISMA!!

1 comments:

I am Karl 27 April 2009 3:24 PTG  

no no no

ISMA BEST!

maap karl rs AKIM xla best sgt performance die

coz prob die stamina

btw, msing2 kan

karl stll support akim, isma, aril

but afundi... hehe ARIL & ISMA only

Related Posts with Thumbnails