My Ugly Friend


Tajuk ini tidak menggambarkan apa sebenarnya yang FK ingin sampaikan. Tapi gambar diatas bertajuk seperti itu. Kesimpulannya, gambar dan tajuk tidak memberi gambaran tepat tentang apa yang FK ingin sampaikan.

Orang kata, kawan semasa senang mudah dicari tetapi kawan semasa susah sangat susah nak cari. Betulkan?

Some people dah prove to me that they dont deserve to be my friend. Senang kata ni kawan semasa senang je la ni.

Tapi hari ni someone has prove to me that dia ni kawan semasa susah dan senang. Dan FK sangat gembira.

Jadi apa lagi, mari kita mengadakan parti buih yang liar sambil pakai seksi-seksi. Jom!

psst: thank you sebab sudi jadikan FK your ugly friend..

1 comments:

Isumaru 6 Julai 2009 1:17 PG  

same2

ceewah.. pasan plak~

p/s: gmba tu mcm melambangkan kita plak

ya ampunnn!!

Related Posts with Thumbnails