what you give you get back


selamat pagi semua.. bersua lagi kita dalam segmen pagi bersama FK tentunya di saluran blog pilihan ramai FK-Zone. di harapkan hari anda dimulakan dengan penuh ceria dan gembira.. (sila baca dalam nada malaysia hari ini)

okay okay.. cukup cukup mood gedik.. FK gedik bertempat ok!

disebabkan kucai dah ok, bolehlah FK merevealkan the thruth..

actually kucai, FK memang sengaja berpakat dengan yang lain untuk mengutuk dan mengeji kau di facebook kau.. pastu delete.. sebab kitorang tau kau akan dapat email notification dan bila kau nak tengok tetiba dah delete.. tentu kau sentap..

alah macam yang selalu kau buat tu.. komen kat facebook orang pastu kau delete.. conceptnya sama.. what you give you get back, honey!

kalau kita boleh rogol anak orang, jangan terkejut kalau ada orang rogol anak kita.

kalau kita suka curi barang orang, jangan marah bila orang curi barang kita.

kalau kita kutuk orang, jangan terasa bila ada orang kutuk kita.

kalau kita tidur dengan bini orang, jangan sentap bila orang tidur dengan bini kita.

kalau FK cium Fazura, jangan jeles bila Fazura kiss dan peluk FK balik.

okay.. anda semua dah paham?

psst: pagi ni dah mula dengan motivasi pagi.. jap lagi nak buat apa ya!

3 comments:

kucheye 29 Jun 2009 10:19 PG  

ceh...x perlu kot sampai mcm nak memalukan org...rasenye aku xde la memalukan ko sgt...ayat2 mcm biase jek...xtau ape motifnye...totally x same ngn tajuk ko ni what u give u get back...mean ape yg ko carut aku kat facebook tu harus aku balas balik la kan...same jek konsep tu...huhuhu~

Firdaus Kamaruzaman 29 Jun 2009 11:07 PG  

(sila baca komen ini dengan nada suara nasir bilal khan jadi suara alih bahasa cerita latin dulu dulu)

sayangku, sesungguhnya papa saja saja mahu kenakan kamu wahai fernando..

dan papa tak kisah kalau kamu nak kenakan papa balik..

tapi papa tahu wahai anakku fernando, kamu takkan sampai hati nak buat begitu pada papa kerana kamu sayang papa kamu ini wahai anakku..

sekian terima kasih

kucheye 29 Jun 2009 11:52 PG  

sah2 la aku akan balas dendam balik...tunggu jek nnti...

Related Posts with Thumbnails