bertemu dan perpisahan adat manusia biasa, hilang di mata tapi di hati tidak lupa~


rasanya ini adalah post terakhir buat sem ni sebelum FK pergi intern. dan sudah pasti peluang untuk mengupdate blog dengan lebih kerap semakin sukar dicapai.


lalu dalam blog ni, FK nak mengucapkan salam perpisahan buat semua rakan-rakan FK walaupon selepas ini kita akan berpisah buat sementara waktu. tetapi jika ada jodoh maka kita akan bertemu juga.

buat

geng kain pelikat; Lela. Chairy. Mael. Minie Monie.

geng 6 sekawan; Suri. Kari. Maya. Zulwan. Halim.

kawan-kawan; Razak. Jinggo. Sapu. Cintan. Perozie. Nanna. Pulla. Nic. Tqa. dan lain2

warga convofair08; Kamalia. Boh. Rene. Askar. Zaheed. Amal. Sadique. Hans. Bopiece. Bahari. Emer. Ady Haq. Pah. Sherry Pah. dan lain2

etpmateku; Angkhian. Toy. Paan. Senul. Serul.

dan juga kepada semua orang yang FK sayang juga to my all secret admire. owh ye, juga kepada semua yang telah menjadi pencuci mata FK. (ayat berani mati)

sesungguhnya FK akan amat merindui kalian dan terima kasih kepada semua yang menjadi pelengkap hidup FK ni. sesungguhnya kalian membawa watak yang penting dalam menjayakan cerita hidup FK selama ini. Keep In Touch K.

psst: dapat tak cari nama korang yang disamarkan tu?

7 comments:

Tanpa Nama 22 November 2008 3:48 PG  

salam..
jangan takut..
setiap perpisahan adalah satu lembaran baru bagi suatu pertemuan..
bak kata fk..
hilang cume dimata..
dihati tidak lupe..

all the best..

along_cute

p/s: boleh pula tersalah entry along ulas td...

Firdaus Kamaruzaman 22 November 2008 7:03 PG  

wah FK dah ada pembaca blog baru.. Along_Cute.

thanks for the advice :p

|sMa| 22 November 2008 8:16 PG  

mael?

kau panggil aku dengan panggilan yang rumet kau panggil aku.

ada apa-apa ke? :P

p/s: harap-harap kau kena buli teruk-teruk waktu intern. amin :P

|sMa| 22 November 2008 8:21 PG  

fk, aku sudah tag kamu!

kucai 24 November 2008 8:57 PG  

huhu..jmpe nnti pat..rindu kat ko..weekend ni jgn lupe k!!!

easy the hear u (izidiharu) 24 November 2008 1:12 PTG  

jmpe g pat! berusaha dan semoga berjaya

Tanpa Nama 10 Januari 2009 9:36 PTG  

perozie 2 sape eh?name aku eh??
-x.o.x.o PEROZ-

Related Posts with Thumbnails