no-man


sejak FK tengok cerita yes man tu rasa cam terpalit pada diri sendiri pulak.. ada ciri ciri no-man pada diri FK ni..


pat, jom tengok wayang malam ni.. malasla..

pat, jom pegi lepak lepak kat mapley.. bosanla.. dah ngantukla esok kerja..

(dalam hati) bosanla, pergi ipoh best ni.. hurm, jauh sangatla buat penat je..

FK bukan apa.. setiap benda yang FK buat benda paling pertama FK pikir, ada duit ke aku ni? so, dalam keadaan sekarang ni comfirmla kena berjimat cermat sebab dengan duet skolar tu je FK guna untuk makan, minum, beli barang keperluan dan jugi tuang minyak pegi kerja hari hari.. kalau habes dah takde sape nak mintak dah..

hurm memang tak enjoy kan jadi FK sebab kalau nak enjoy sume guna duet.. mana ada enjoy yang free..

tapi comfirm ada yang cakap, alah rm8 je tengok wayang pon.. ha memangla tengok wayang rm8 je.. kang nak isi minyak lagi.. makan minum.. gedebuk gedabak tak ke rm50 gak habes..

so, lu pikir la sendiri!

psst: kalau ada orang sponsor boleh je FK jadi yes-man!

1 comments:

kucheye 17 Jun 2009 7:14 PTG  

kalau kau ade duit pon tp kalau malas mmg xkan pegi punye ipoh or mapley tu...

Related Posts with Thumbnails