Skytrex Adventure

Walaupon dah sebulan aktiviti ni dijalankan, tapi baru sekarang FK nak letak dalam blog.. Skytrex Adventure yang dilakukan di Taman Pertanian Seri Alam, Shah Alam sebulan yang lepas semperna hari terakhir FK di CT Mind..

FK yang sebenarnya sangat fear of height.. gayat.. tapi tabahkan jugak hati ni memanjat tangga yang tinggi gila tu.. tapi kat atas tu muka FK dah pucat lesi.. takut giler.. dah tak bercakap dah.. kalau suh naik sekali lagi comfirm FK tak nak join..

apa pon ini adalah satu pengalaman yang berharga..

so pada sape yang nak try datangla ke sini.. murah je rm35 je.. tapi kena booking online dulu.. sebab takut full..

apa lagi.. layan je la gambar2 ni..










1 comments:

Isumaru 7 Jun 2009 8:26 PTG  

merase triple update dlm sehari

pastu nnt blog senyap xde update
:P

Related Posts with Thumbnails