jemput datang~

tadi lupa nak tulis.

raya ni datangla rumah FK.

ini alamatnye;
6, jalan mutiara 1, taman mutiara, batu kikir, negeri sembilan

datang je. FK alu-alukan kedatangan anda semua.

kalau anda yang tak tahu jalan, dari seremban tu ikut je signboard untuk ke kuala pilah dan anda akan lalu Bukit Putus. Dan bila dah sampai je Kuala Pilah tu, just give me a call. FK jemput.

owh ye. bagi rumah yang dekat2 tu. FK teringin sangat nak serang rumah korang raya ni. Boleh kan..

Okla. buhbai..

4 comments:

reen 23 September 2008 4:35 PTG  

kawann2....!! jo0mm seranggg!! jgn nyesal pat~
:"

marlyny 23 September 2008 10:55 PTG  

kampung aku dkat kuala pilah..nnt ak sggah..hehhhe..tak jnji la..ade reseki ak pegi...yg pnting,,,duet raye WAJIB bg k.,~

Firdaus Kamaruzaman 24 September 2008 9:34 PTG  

haha.. ren, intan datangla..

rumah aku sentiasa terbuka.. kalau kunci pon malam jerk..

fndrocka 26 September 2009 11:45 PG  

Selamat Hari raya...aku nak buat blog terbuka minggu ni..jemputlah datang ke blog aku..huhu. fndrocka.wordpress.com

exchange link

Related Posts with Thumbnails