update lagik~

haha.. FK update lagi.. gila dah nak update blog.. nak lupakan segala masalah.. kiranya cam nak lari dari masalah ialah dengan mengupdate blog..

FK ada menanyakan soalan survey kepada orang2 yang ada dalam list gtalk FK.

Soalannya;
Apakah juadah berbuka puasa yang paling anda gemari?

dan FK terima bermacam2 jawapan.

dari jawapan semiskin2 alam iaitu megi kari (ini jawapan pino)

dan jawapan bajet anak dato' iaitu meat ball piza hut ngan bolognese (ini jawapan syah)

dan jawapan orang yang FK rasa perut dia sangat besar iaitu kueh, nasi lemak, nasi kerabu, manga madu, air kelapa, soya, kurma, roti john, dan juga kfc (ini ialah perut Peroz)

dan juga ini;
nasi kerabu (ayam)
murtabak, tepung pelita, soya (zopak)
juadah yang FREE (amin mnm)
roti john (b0)
kurma (ismal) islamic sangat jawapan
ayam goreng dan ikan keli bakar (istiazah)
kuih muih (ren) diet ker

Tapi bagi FK, juadah yang paling FK suka puasa tahun ini ialah kek batik air tangan mino. sungguh lazat. yang FK paling teringin nak makan dan sampai sekarang tak dapat lagi ialah bubur chacha jagung. argh sedapnya..

ok ini saja update kali ni.
buhbai..

8 comments:

FizFai 23 September 2008 1:53 PTG  

Hye FK...bila baca ur blog mmg best sebab your blog mmg menceritakan dilema seorang pelajar universiti.Bila bizi dgn events, bila test dh dekat, bila assignments dtg menyerang, bila etp ada problem...namuan apa2 pun.. begitulah kehidupan seorang pelajar universiti...nnt bila FK dah berkeluarga dan anak FK masuk universiti...dia pun akan alami bnda yg sama...tyme tu FK dh jadi org besar2 dh...hidup dh selesa + mewah...pasti akan merindui zaman FK skrg...kalau tak caya..tunggu lg 30 tahun akan datang...All the best for FK...

P/s: Pasal menu feveret buka posa.. aku suka gila chicken wings...lazat...tambah2 kalau dpt minum jus mangga ais buatan mamat indon kat umah sewa aku...

Firdaus Kamaruzaman 23 September 2008 4:16 PTG  

thanks fizfai kerana meninggalkan komen.

Hope you enjoy reading my blog dan teruskan support.

Labmate Pat 23 September 2008 4:27 PTG  

Aku mmg pminat setia blog Pat!!huahua..skg ni pat dh kembali aktif dlm bdang neh..tp yg x bes nyer,ruangan gosip dh xde..so x semeriah dlu..hehe..neway pat,truskn usaha ko..tp satu bnd yg ak nk igtkn,jgn rajin update blog jer..rajin2 r jgk g klas yer..hehehehe

k.a 23 September 2008 4:32 PTG  

hahaha

aku rase juadah plg best ;

Juadah bkak pose yg di blanje oleh Cik pa'ah (Head MnM Convofair08)

wahhhhhhhhhh..makanan free mmg sdap & enak

terima kasih daun keladi cik pa'ah..

nnti jgn lpe blanje lg utk jamuan raya plak! ahaha

Tanpa Nama 23 September 2008 4:34 PTG  

tipu2...nih mase yg betol mase chat ngn pat...

pat-firdaus: survey untuk blog saya.. apakah juadah berbuka puasa yang paling anda gemari?

fairoz: ermmm
mcm2
kueh
manga madu
kurma
2 yg aku mkn spnjng buka kat utp


pat-firdaus: wah
boleh tahan pulak perut kau


fairoz: mkn cket je
tp juadah bebeza2
hahaha

nih sbnrnye.....
iskh2...

reen 23 September 2008 4:38 PTG  

makan kueh muehh p0n dikatekan diet ke pat? aiyo0ohh~

kucai 23 September 2008 8:33 PTG  

aku suke makan ape2 makanan time buke pose lebih2 lagi klu dpt berbuke ngn ko pat...rindunye~

Firdaus Kamaruzaman 23 September 2008 11:53 PTG  

wah kucai.. perlu ke buat ayat seperti kita ni ialah sepasang kekasih yang hangat bercinta?

Related Posts with Thumbnails