ucapan raya~

tabir syawal bakal tiba kurang seminggu lagi. Dan bagi memeriahkan blog FK ni dengan suasana raya, dalam post ini FK akan sertakan ucapan2 raya dari kawan-kawan FK. Tapi apa kata kita mulakan dengan ucapan dari FK dulu.


"saya firdaus kamaruzaman dan keluarga mengucapkan hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada kaum keluarga dan sahabat handai yang mengenali diri ini terutama kepada geng2 kain pelikat, geng2 pegi lecture, geng2 convo, geng2 smapk, dan juga geng2 yang ada kaitan dalam hidup FK ini. Semoga aidilfitri tahun ini lebih bermakna kepada anda semua dan jangan lupa duit raya untuk FK =P"

So, sekarang mari kita baca ucapan dari teman2 FK pula;

Jafni mengucapkan..
"selamat hari raya buat teman2 especially all UTPians,semoga ceria di lebaran yg bakal kunjung tiba nnt =p"

Hakim & Syakila mengucapkan.. (hak ekslusif buat FK-Zone untuk menyiarkan nama couple yang baru mengaku ini)
"ramadhan menghilang,syawal menjelma,tiba masanya berhari raya,bermaaf-maafan bersama keluarga,eratkan ukhwah sesama kita...selamat hari raya eid-ul-fitr..maaf zahir batin.."

Nana mengucapkan...
"Pat, selamat puasa pnuh :p and kte nak minta maaf byk2 kalo kte ade buat salah dkt pat tanpa disedari.. :) n lastly selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin.."

Keen mengucapkan..
"SaLam AidiLfiTri SaYa UcapKAn BUat KenGkWn d UTP espeCiallyNye PaT, SeMoGA CerIa2 SlaLU d Pagi RAye..MAaF ZahiR & BAtin ku pinTa dr UJung Rambut Hingga Ujung KAki.."

Ren yang agak mental mengucapkan...
"saye buatt uchapan raye..unt0k ketua makanan, pat,, bsamer pnolong nye...hanis...juge...makananianz2...bopiq,amir,amad,sadiq n bahariah...dan jugeee convorian2 laenn!! ari suke suke adelah ari raye..make slamat ari raye..ehheeee=B"

Uya mengucapkan..
"nak ucap celamat hali laya kepada cemua pengyou n bdak2 ee july05 hahahahhaha...nak mintak ampun gak n jgn main mercun sampai putus jari ye hahahahahha. siler la dtg beraya di rumah n bawak duit raya tuk dibagi kepada aku hahahah"

Bopiq mengucapkan..
"salam,selamat hari raya kepada semua muslimin dan muslimat,esp kpd comm. fnb convo '08,semoga bergembira di hari raya yang akan tiba ni,saya ingin mengambil peluang ini utk memohon setulus kemaafan drp korang semua ats segala salah silap yg sy lakukn kat korg semua selma kt bkrja brsma,semoga lebaran ini menjadi titik tolak untuk kita semua mnjd insan yg baru ├ČnsyaAllah :) "

Bo mengucapkan..
"sye mngucpkn slamat ari rye maap zahir batin kpd smue bdk utp n sesiape yg mngenali dri ini.. kpd bdk convo..mntk maap kalo terkasar bhse time wt door to door atau time convo n kpd smue MNMianz..gua syg lu smua..."

KA mengucapkan...
"sempena hari lebaran yg kian menjelang tiba, sy KA dgn ini ingin memohon kemaafan kpd semue member2 yg ensem-ensem(gewe) & chantek-chantek(giwi) dr hujung idung smpi hujung sluar atas segala ketelanjuran tutur kata mahupun perbuatan same ade sedar atau tidak.

Jemput la dtg ke rumah klo nk berjumpa dgn bapak mertua & mak mertua di ;

2771, Lorong Aman,
Taman Kg Paya
71000 Port Dickson
Negeri Sembilan

Semoga Hari Raya kali ini memberi seribu pengertian~"

Ayam mengucapkan...
"sy mengucapkan selamat hari raya kepada semua rakan2, awek2, ex2, maaf zahir dan batin.halalkan makan dan minum. semoga berbahagia di hari yang mulia ini."

wah, byk betul ucapan raya dari teman2 FK ni. kalau ada sesiapa lagi yang nak wat ucapan. Just leave it dekat ruangan komen. FK akan baca.

Okla. selamat malam. Buhbye..

3 comments:

Firdaus Kamaruzaman 24 September 2008 4:44 PG  

FK ada tertinggal ucapan seorang teman. so FK letak diruang komen saje.

ismal berkata..

saya nk mengucapkan selamat hari raya kepada keluarga yang tercinta, kawan2 baik saya (yasmin, jigo, ena, iskandar, vicky, pat, hilal, kuchai, mino, mared, safuan, reza, pitmin) dan juga kepada semua muslimin muslimat di seluruh dunia. semoga lebaran ini membawa sinar baru kepada rakyat Palestin dan semua yang tertindas. amin

-kucai- 24 September 2008 6:16 PTG  

motip pat ko x letak ucapan aku?btw nnti aku nak bile smpai kad raya aku kat umah ko,ko scan ok kad raya tu..pastu pos kat sini...hahaha

Firdaus Kamaruzaman 24 September 2008 8:19 PTG  

ada lagi ucapan..

amir mengucapkan..

salam..beta di sini ingin mengucapkan selamat hari raya buat sume yg menyambut hali laya laa...uhuks..semoga di hali lebalan ini yaa,kite sama2 gumbira disamping insan yg tersayang..jgn lupa anto kat raya kat beta yaaa..alamatnya seperti berikut(xanto siap!):P

TERATAK RAHMAT
No 2029, Kg Pauh Lima,
16600 Pulai Chondong,
Kelantan.

daaa

Related Posts with Thumbnails